Loading..

Avonturen

Ga mee dan weet je het..

Sommige resultaten kun je niet afdwingen, die moet je samen creëren en beleven. Met het middel buiten en avontuur ontstaat de situatie om samen te ontdekken. Terug naar de basis van luisteren en vertrouwen. We stappen naar buiten en worden ontvangen in de ‘Circle of Safety’.

"Laat je hersenen niet zitten, letterlijk en figuurlijk'

Samen begint buiten

Stap buiten je comfort zone, ga met je lichaam en hersenen op avontuur. Ontwikkeling start niet met een flipover binnen aan tafel, maar buiten. Samen grenzen verleggen en daarmee onvoorwaardelijk vertrouwen opbouwen. Better Together!

Start en ontwikkel:

begin vandaag

Start hier je avontuur

Laten we beginnen met kennismaken

Waar begin je aan?

Een voorbeeld avontuur
(Plume 24 uur)

10.00 uur Kick-off

We beginnen bij het begin ontvangst met kennismaking: teamleden, sfeerbeheer, materiaal en uitrusting. Bepakken en inpakken van de kano’s is de volgende stap. Na een spoedcursus kanovaren beginnen we bepakt en bezakt aan de kanotocht. Uiteraard zoeken we onderweg naar een mooie spot voor de lunch challenge

16.00 uur Kamp opbouwen

Na de tocht is het hoogtijd om het kamp op te bouwen de taken worden verdeeld en iedereen gaat aan de slag. Het materiaal krijgt het team aangereikt het bouwplan maken ze zelf. Met de nodige tips en tricks voelt het snel als een nieuw thuis. Tijd voor een maaltijd maak kennis met Outdoor Cooking.

20.00 uur Kampvuur verhalen

Rozig en voldaan verzamelen we bij het kampvuur. Het vuur vult zich met kennis en verhalen, we werken samen naar de Circle of Safety. Kruipen we de slaapzak in of is het nog geen bedtijd? De nacht brengt altijd mysterieuze verrassingen.

06.30 Vroeg uit de veren

Maak meer contact met je lichaam en ademhaling, we duiken de diepte in. Is het koud? Wellicht een beetje. Vol nieuwe energie beginnen we aan een nieuwe dag. Tijd voor een ontbijt. Samen ruimen we het kamp op en beginnen we aan de tocht terug. Een onvergetelijk avontuur rijker. Niet te vangen in woorden maar wel te vinden in het gevoel van samen één zijn.